2d49ca45-2896-4947-815c-cef5a3798d81-2

6 weekse introductiecursus pranayama

vrijdag 15, 22 & 29 maart+ 5, 12 & 19 april 2024

– – –

Als je de pranayamacursus hebt gevolgd en bekend bent met de basis zoals die in de cursus is aangereikt, kun je de maandelijkse pranayamalessen volgen om je oefenen te onderhouden en thuis te verdiepen. Deze lessen zijn in de studio en online te volgen.

Aanvangstijd 19.30-21.00
Duur 6 vrijdagen: 
Benodigde ervaring minimaal 1 jaar* Iyengar Yoga
Docent Marianne Defesche  Locatie Yoga Maastricht 

Als je niet in de gelegenheid bent om naar de studio te komen, kun je de lessen ook online volgen. Graag vooraf contact opnemen zodat we je van een zoom link kunnen voorzien.

Let op! Voor deze cursus dien je thuis wekelijks een aantal pagina’s door te lezen en te oefenen. Houd rekening met ca. 1 uur zelfstudie per week. De eerste 20 hoofdstukken van het cursusboek komen aan de orde (ca. 150 pagina’s).

Cursus inhoud — Uitleg over het 8-voudige pad binnen de yoga — Wat is Prana en pranayama — Pranayama en het ademhalingssysteem — Zitten en liggen — Mudras en bandhas — Ujjayi en viloma pranayama

Kosten € 99,00
Inclusief boek ‘Light on pranayama’ van B.K.S. Iyengar (Engelstalig). Indien je al een exemplaar bezit van light on Pranayama wordt €10,00 in mindering gebracht op het totaalbedrag.


inschrijven info@yogamaastricht.nl |  tot uiterlijk 1 week voor de startdatum. | Na betaling van het cursusgeld ontvang je een bevestiging en is je plek gegarandeerd. Inschrijven is alleen mogelijk voor 6 lessen. Indien je tussentijds stopt vindt géén restitutie van het lesgeld plaats. Mocht je een les missen, dan kun je deze in overleg bij een volgende cursus inhalen. Deze cursus wordt 2 x per jaar gegeven, in maart/april & oktober/november.