Deelname IYVN conventie 2024 vrijdag 24 mei

24 t/m 26 mei 2024 Glenn Ceresoli

24-26 mei 2024

reserveer alvast de datum in je agenda: van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei 2024 organiseert de vereniging haar jaarlijkse conventie met als gastdocent dit keer Glenn Ceresoli. Het evenement vindt plaats in het Akoesticum in Ede en zal vanaf februari 2024 te boeken zijn. Leden van de vereniging hebben voorrang met boeken en kunnen tot en met 31 maart met korting boeken. Daarna zijn eventuele beschikbare plaatsen ook te boeken voor niet leden.

Over Glenn Ceresoli

leerling Iyengar yogaleraar. Hij heeft de afgelopen 40 jaar consequent en regelmatig Iyengar Yoga beoefend.

Glenn’s yogareis was vanaf het begin enthousiast, intens en toegewijd en deed op zijn pad een schat aan ervaring op. Zijn technische expertise van de yogabeoefening en de middelen om deze moeiteloos en welsprekend te verwoorden, onthult inzichten in de aard van de geest, menselijk gedrag en de beoefening van yoga.

Inspiratie is vanaf het begin de brandstof van Glenn geweest. Een honger om zowel Yoga als zichzelf duidelijk te begrijpen daagde hem uit en leidde hem naar een leven lang leren en oefenen. Het ontwikkelen, verfijnen en altijd zoeken naar de verborgen, multidimensionale wijsheid, ontleend aan het beoefenen en leven van yoga.

We hebben allemaal ervaren leraren die ons hebben geïnspireerd om onze grenzen te verleggen en die een stempel hebben gedrukt op onze benadering van het beoefenen en onderwijzen van yoga. Glenn is deze leraar. Door zijn technische expertise, zijn begrip van de rol van asana in de yogapsychologie en zijn intensiteit, moedigt hij ons aan om steeds diepere diepten in onze beoefening te zoeken en geeft hij de nodige begeleiding.

Om Glenn’s inzicht, inspiratie, zijn gevoel van focus en aanwezigheid zelf te ervaren, ben je van harte welkom om zijn workshop bij te wonen.