YogAtelier

 voor mensen die al een lange tijd Iyengar yoga doen en de diepte in willen; voor hen die Iyengar yogaleraar willen worden of al gecertificeerd zijn dus verderwerken naar het Level 2 examen. 

Kristien Van Reusel (Level 3 CIYT, mentor) beoefent 33 jaar Iyengar yoga, is sinds eind vorige eeuw gecertificeerde leraar en bezocht het instituut in Pune een acht-tal maanden om van Guruji, zijn kinderen Geeta, Sunita en Prashant en nu ook kleindochter Abhijata te leren. 

Yogaschool Amsterdam hoort bij Kristien en daarmee ademt deze plek een atmosfeer waar iedereen met – en van elkaar kan leren.  Voor dit schooljaar is een samenwerking aangegaan over de grens maar toch dichtbij, met Ann Brosens (ook Level 3 CIYT) van Iyengar yoga Antwerpen. 

Ben je toe aan een stapje verder, moeilijkere Asana’s oefenen maar ook meer kennis en inzicht in onze methode? Kun je al zelfstandig oefenen of wil je daar echt mee beginnen? Heb je behoefte aan dialoog over oefenen? Wil je beter observeren of zelfs voelen hoe het is om voor een groep te staan en een stukje les te geven onder begeleiding van Kristien? Dan is het Atelier misschien iets voor jou.

Let op! Mensen die voor alle Ateliers van dit schooljaar aanmelden krijgen voorrang. In Amsterdam is er ruimte voor 10 deelnemers, in Antwerpen voor 15.

YogAtelier Amsterdam – Antwerpen  
20 mei Pinksterzondag en -maandag

(kijk voor plaats en tijd op de webpagina hier beneden)
* website voor contactgegevens en aanvullende info. https://www.yogaschoolamsterdam.nl/mentor-programma/  English: https://www.yogaschoolamsterdam.nl/en/mentor-program/