Florence-Iyengar-Yoga-week

Yoga in Florence| Phaedra de Zeeuw

5 - 12 juli

KUNST, SCHOONHEID, INSPIRATIE

Tijdens de yogavakantie in Florence, de prachtige renaissancestad, zijn we te gast bij Paola Porta Casucci, gediplomeerde Iyengar® yogaleraar Junior Advanced level 1, aan de Via delle Ruote 49 in het historische centrum van Florence, op loopafstand van de Duomo.

Alle lessen zijn in de goed uitgeruste, mooie yogazaal in het hartje van Florence. Kom heerlijk genieten van deze Iyengar® yoga vakantie in Florence en laat je inspireren.

Geschikt voor beginners en voor ervaren yogabeoefenaars die graag willen verdiepen. 

De IYENGAR® Yoga workshop in Florence heeft optionele activiteiten, zoals wandelingen in het stadscentrum, een bezoek aan het klooster van San Marco, de abdij van San Miniato al Monte, aan het fort en de Boboli-tuinen.

Op loopafstand zijn vele accommodaties, tegenover de yogaschool is Hotel Royal en daarnaast Plus Hostels.

Docent:

Phaedra de Zeeuw is gecertificeerd niveau 2 Iyengar yoga docent. Ze vervolgt haar studie in Florence bij Senior Iyengar Yoga docent, gecertificeerd op Advanced-niveau, Paola Porta Casucci.

Data en tijden: week 5 – 12 juli 2024

Kosten yoga: €295

Plek reserveren: 

Controleer eerst via email of Whatsapp of er plek is. Reserveren kan daarna via ons reserveerportaal

Aanmelden: info@yoga-vacanza.com of Whatsapp +39 334.3295197

Om de plek te bevestigen vragen we een aanbetaling van €75.

De reis: We kunnen je komen ophalen van het treinstation Santa Maria Novella in Florence, de yogaschool is op loopafstand. Daarnaast staan we klaar voor verdere vragen en het helpen organiseren van de reis.